روغن آووکادو
روغن آووکادو یک روغن خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی است. خواص روغن آووکادو به دلیل اولئیک اسید سرشار آن و دیگر اسیدهای چرب غیر اشباع، کاروتنوئیدها (رنگدانهای مواد غذایی)، ویتامین ها، مواد معدنی و مواد مغذی غنی از آنتی اکسیدان (مانند لوتئین، توکوفرول، فیتواسترول، پلی فنل و...) است. این مواد مغذی برای بهبود و حفظ سلامت قلب، پوست، مو، مفاصل و چشم بسیار مفید هستند. در این مقاله از سایت برتر ارگانیک، با روغن آووکادو، خواص، کاربرد و عوارض احتمالی آن آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
در ادامه این مطلب می خوانید...
روغن آووکادو چیست؟
تشخیص روغن آووکادو اصل
خرید روغن آووکادو
قیمت روغن آووکادو
کاربردهای روغن آووکادو
خواص روغن آووکادو
آیا چربی های گیاهی مانند روغن آووکادو برای سلامت قلب مفید هستند؟
خواص روغن آووکادو برای کاهش کلسترول
خواص روغن اووکادو برای مو
فواید روغن اووکادو برای پوست صورت و بدن
خواص روغن آووکادو برای ابرو
خواص روغن اووکادو برای چشم
روغن آووکادو برای افزایش جذب مواد مغذی
خواص روغن آووکادو برای مفاصل
خواص روغن آووکادو برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن
روغن آووکادو برای پخت و پز
طرز تهیه روغن آووکادو در منزل
روش نگهداری روغن آووکادو
عوارض و مضرات روغن اووکادو
نتیجه گیری
سوالات متداول
منابع
روغن آووکادو (Avocado oil) از روغنگیری پالپ های میوه آووکادو به دست می آید. اگر آووکادو خورده باشید؛ می دانید که این میوه با دیگر میوه ها فرق دارد. آووکادو (Persea americana Mill.) سرشار از چربی های غیراشباع مفیدی است که طعم مطلوب منحصر به فرد و خواص فراوانی دارد. طبع روغن آووکادو، گرم است. این میوه بومی آمریکای مرکزی و مناسب رشد در آب و هوای معتدل گرم و نیمه گرمسیری است. پالپ های آووکادو حدود 60 درصد روغن، 7 درصد پوست و 2 درصد دانه هستند.
رنگ روغن آووکادو کمی کهربایی است. کیفیت آن نیز به کیفیت میوه و روش استخراج روغن (استخراج آنزیمی، استخراج با حلال، CO2، استخراج آبی با اولتراسوند، پرس سرد و...) و روش نگهداری بستگی دارد. به طور کلی، بهترین روش روغنگیری آووکادو، روش ارگانیک است. روش های دیگر باعث از دست رفتن مواد مغذی و ویتامین های روغن خواهد شد.
خرید روغن آووکادو پخت و پز و روغن آووکادو بهداشتی را از فروشگاه های معتبر ارگانیک انجام دهید. روغن های طبیعی تصفیه شده و کارخانه ای، مواد مغذی لازم را ندارند. در واقع، اینگونه روغن ها، بسیاری از خواص خود را طی فرآیندهای حرارتی از دست می دهند. پیشنهاد ما روغن های طبیعی کاملا ارگانیک است. این روغن ها بدون دمای بالا و هیچگونه حلال، ماده شیمیایی، نگهدارنده و ناخالصی روغنگیری و بسته بندی شده اند. روغنکده برتر ارگانیک با سالها سابقه فعالیت در این زمینه و تولید و عرضه بیش از 200 نوع روغن طبیعی، یکی از معتبرترین فروشگاه های محصولات ارگانیک است. شما می توانید انواع محصولات ارگانیک ارگانیک زیر را از طریق وب سایت این فروشگاه خریداری کنید.
قیمت روغن آووکادو به عوامل مختلفی بستگی دارد. با اینحال، با خرید روغن آووکادو از تولید کننده اصلی، مطمئنا قیمت کمتری پرداخت می کنید. زیرا از افزایش هزینه واسطه ها، خبری نخواهد بود. روغنکده برتر ارگانیک مفتخر است که با تولید و عرضه محصولات ارگانیک به صورت مستقیم از تولید کننده، قیمت به صرفه و مناسبی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد. ما سعی کرده ایم روغن های ارگانیک و صد در صد طبیعی را مستقیما از تولید کننده و بدون واسطه به دست شما برسانیم؛ تا متحمل هزینه های اضافی نشوید. این حق همه است که بتوانند از محصولات ارگانیک با قیمت مناسب برای حفظ سلامتی خود استفاده کنند.
روغن آووکادو یک روغن همه کاره است و در موارد مختلفی (صنعت، محصولات غذایی، داروسازی، محصولات آرایشی و بهداشتی و...) کاربرد دارد. در زیر، برخی از مهم ترین کاربردهای روغن آووکادو آمده است:
-
امولسیون کننده های طبیعی
-
لیپیدهای ساختاریافته
-
پلیمرهای زیست تخریب پذیر
-
محصولات غذایی مبتنی بر روغن آووکادو
-
داروهای پوستس و...
-
محصولات آرایشی و بهداشتی
-
و...
خواص روغن آووکادو شگفت انگیز است. این روغن ارگانیک می تواند تمام نیاز شما به روغن خوراکی و بهداشتی را تامین کند. روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباعی است که سلامتی بدن را تقویت می کنند. این روغن حاوی 70 درصد اسیدهای چرب تک غیر اشباع (MUFA) مانند اولئیک اسید (امگا 9) و 13 درصد اسیدهای چرب چند غیراشباع (PUFA) و 16 درصد اسیدهای چرب اشباع (SFA) است. همچنین منبع خوبی از ویتامین E نیز هست. این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، باعث افزایش سیستم ایمنی، بهبود ارتباطات سلولی، حفظ سلامت پوست ومو و... می شود. خاصیت مهم دیگر روغن آووکادو آنتی اکسیدان های ان است که باعث جلوگیری از استرس اکسیداتیو و التهابات بدن می شود. دیگر مواد مغذی روغن اووکادو عبارت است از: ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، مواد معدنی نظیر منیزیم، سدیم، پتاسیم، اسید فولیک و...
در ادامه مطلب، به بررسی فواید روغن آووکادو می پردازیم:
امروزه مهم ترین مسئله در رژیم های غذایی، درست یا غلط بودن برخی اطلاعات تغذیه ای است. با رشد اینترنت و بالارفتن اطلاعات عمومی مصرف کنندگان، برخی توصیه های تغذیه ای گیج کننده شده است. در واقع، مردم مطمئن نیستند که آنچه درمورد الگوی غذایی سالم به آن ها گفته شده؛ درست است یا خیر. چندین دهه است که متخصصین علوم تغذیه بر متعادل کردن کالری دریافتی و کاهش چربی تاکید دارند. به طوریکه، راه اصلی کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی (CVD) و چاقی را کاهش چربی های اشباع شده دریافتی می دانند. اما در مطالعات و کارآزمایی های بالینی اخیر، مشخص شده است که جایگزین کردن کربوهیدرات ها به جای چربی های اشباع، هیچ فایده ای برای کاهش خطر CVD ندارد!! شیطان سازی چربی های غذایی یک دروغ بزرگ است. زیرا چربی های سالم بسیار مفیدند. آجیل ها، دانه ها، روغن های گیاهی و... غنی از مواد مغذی مانند چربی های اشباع هستند. مصرف بیشتر چربی های غیر اشباع در مقابل چربی های اشباع و کربوهیدرات ها، خطر CVD را کاهش می دهد. اما بسیاری از مردم این موضوع مهم را نمی دانند. در یک نظرسنجی جهانی، مشخص شد که 95 درصد مردم می دانند که ویتامین ها برای رژیم غذایی سالم لازمند؛ اما تنها 41 درصد از مردم می دانند که چربی های مفید و طبیعی نیز برای سلامتی ضروری هستند. پس تا اینجا به جرئت و با اطمینان می توانیم بگوییم که منابع غذایی گیاهی و دریایی دارای چربی های غیر اشباع مانند روغن آووکادو، روغن کانولا و... مزایای سلامتی فراوانی به خصوص برای کاهش خطر CVD دارند. علاوه بر این، روغن آووکادو سرشار از ویتامین E است؛ که با بوبود جریان خون و جلوگیری از لخته شدن خون، برای قلب مفید است.
مهم ترین خاصیت روغن آووکادو حفظ سلامت قلب و عروق است. حدود 70 درصد از روغن آووکادو، حاوی اسید اولئیک (اسید چرب تک غیر اشباع امگا 9) و دیگر اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه است. بر اساس بسیاری از تحقیقات و مطالعات، مصرف منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع برای کاهش و پیشگیری از بروز بیماری های مزمن قلبی و مغزی موثر هستند. این چربی ها باعث بهبود پروفایل های سالم چربی خون و افزایش ویتامین های محلول در چربی می شوند. در یک مطالعه بالینی، به شرکت کنندگان یک وعده کره (25 گرم چربی اشباع) و یک وعده روغن آووکادو (25 گرم چربی غیر اشباع) داده شد. در دوره 240 دقیقه ای بعد از غذا، نمونه خون شرکت کنندگان آزمایش شد. نتیجه نشان داد که بعد از خوردن روغن آووکادو سطح سیتوکین های التهابی، کلسترول بد، تری گلیسیرید و قند خون پایین تر از زمانی است که کره خورده می شود.
فواید روغن آووکادو برای مو بسیار زیاد است. مواد مغذی این روغن باعث تقویت فولیکول مو، پوست سر و ساقه مو می شود. همچنین جریان خون ناحیه سر را هم بهبود می بخشد. روغن آووکادو برای موی فر و صاف، باعث نرم، مرطوب و درخشنده شدن مو، جلوگیری از شکنندگی، موخوره، شوره و خشکی سر نیز می شود. زیرا این روغن اسیدهای چرب بسیار، انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مغذی مو را دارد.
استفاده از روغن آووکادو برای مو بسیار آسان است. قبل از حمام، به روش روغن تراپی از روغن آووکادو استفاده کنید. یعنی کف سر، ریشه و ساقه موها را با مقدار متعادلی روغن آووکادو ماساژ دهید. سپس موهای خود را با یک کلاه پلاستیکی بپوشانید تا روغن گرم و فعال شود. یک الی دو ساعت بعد، به حمام بروید و موهایتان را با شامپو مناسب بشویید. دقت کنید که مقدار زیادی روغن به کف سرتان نزنید. اینکار باعث مسدود شدن منافذ پوستتان خواهد شد. بعد از حمام نیز، مقداری روغن اووکادو را به ساقه تا نوک موهای نم خود را بمالید. سپس موهایتان را سشوار کنید.
خواص روغن آووکادو برای پوست، به دلیل اسیدها چرب، ویتامین ها و دیگر مواد مغذی آن است. روغن آووکادو غنی از اسیدهای چرب و ویتامین های A وE است که باعث حفظ سلامت غشای پوست می شوند. همچنین، علائم زخم های پوستی و بیماری های پوستی را نیز کاهش می دهد. در یک مطالعه روی افراد مبتلا به پسوریازیس، مشخص شد که علائم بیماری پس از 12 هفته استفاده از کرم های روغن آووکادو و ویتامین B12 بهبود می یابد. علاوه بر مصرف موضعی، مصرف خوراکی مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ویتامین ها نیز باعث سالم تر شدن پوست می شود.
-
روغن آووکادو برای لک صورت: روغن آووکادو با فراهم کردن شرایط بازسازی سلول های پوستی باعث احیا و جوانسازی پوست می شود. به همین دلیل، لک ها را کاهش داده و پوست را روشن و شفاف می کند.
-
روغن آووکادو برای مرطوب کردن و چاقی صورت: روغن آووکادو با تغذیه و آبرسانی عمیق پوست، آن را تازه و احیا می کند. لایه های پوستی پر آب و بازسازی می شوند. چین و چروک ها کاهش می یابد و به اصطلاح آب زیر پوستتان می افتد. به همین دلیل، برای چاقی صورت استفاده از روغن آووکادو را پیشنهاد می کنند.
-
اضافه کردن روغن آووکادو به محصولات پوستی: جهت مصرف روغن آووکادو برای پوست، می توانید چند قطره روغن آووکادو را به محصولات مراقبتی پوست خود نظیر تونر، شوینده، کرم، لوسیون و... اضافه کنید.
-
ماساژ صورت با روغن آووکادو: شما می توانید هر شب در آخرین مرحله روتین پوستی خود، دو تا سه قطره از این روغن را به وسیله نوک انگشتان خود روی پوست مالیده و ماساژ دهید.
-
مرطوب کردن صورت و بدن بعد از حمام: بعد از هر بار حمام، مقدار کمی از روغن آووکادو را به همراه روغن دیگری که مناسب پوستتان است؛ روی پوست نم دار خود ماساژ دهید.
-
اضافه کردن به ماسک های خانگی: شما می توانید مقدار کمی از روغن آووکادو را به انواع ماسک های خانگی که نیاز به روغن های گیاهی دارند؛ اضافه کنید. با اینکار خواص ماسک شما چندبرابر خواهد شد.
خواص روغن آووکادو برای ابرو، مشابه خواص آن برای مو است. سبکی این روغن باعث نفوذ سریع آن به فولیکول های تارهای ابرو و تغذیه و تقویت آن می شود. همچنین، تارهای ابرو را ضخیم و باعث پرپشتی و حفظ سلامت ابرو نیز می شود. کافی است شب ها قبل از خواب، مقدار کمی در حد یک الی دو قطره از این روغن را به تارها و ریشه های ابروهای تمیز خود بمالید.
روغن آووکادو منبع غنی از لوتئین است. لوتئین یک نوع کاروتنوئید و آنتی اکسیدانی است که به طور طبیعی در چشم وجود دارد و از اجزای مهم برای سلامتی چشم است. اما کمتر از 20 مورد از صدها کاروتنوئید موجود در طبیعت، توسط بدن تولید می شود. برای محافظت از چشم و سلامت آن، مصرف مواد غذایی حاوی کاروتنوئید لازم و ضروری است. زیرا چشم به عنوان یک اندام بسیار حساس و اصلی به مراقبت ویژه نیاز دارد. لوتئین و زاگزانتین، رنگدانه های کاروتنوئیدی زرد یا نارنجی موجود در مواد غذایی مانند هویج، طالبی، ،آووکادو و... هستند. این مواد، رنگدانه های اصلی نقطه زرد شبکبه چشم را تشکیل می دهند و از آن در برابر آسیب نور آبی محافظت می کنند. همچنین بینایی را نیز افزایش می دهند و از بروز مشکلاتی مانند آب مروارید نیز جلوگیری می کنند. روغن آووکادو به عنوان منبع بسیار خوبی از لوتئین می تواند یک راه آسان برای افزایش سلامتی چشم باشد.
روغن آووکادو علاوه بر حفظ سلامتی چشم، برای رفع سیاهی و چین و چروک دور چشم نیز موثر است. روغن های طبیعی نظیر روغن آووکادو با حفظ رطوبت و احیا بافت سلول های پوستی، باعث هیدراته شدن پوست، افزایش کلاژن سازی و کاهش خطوط ریز چین و چروک می شوند.
بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین های محلول در چربی (A، D، E و K)، تنها از طریق ترکیب شدن با چربی ها می توانند جذب بدن شوند. همچنین، مواد مغذی مانند کاروتنوئیدها نیز بدون ترکیب با چربی، جذب بسیار ضعیفی دارند. بهتر است بدانید که بسیاری از سبزیجات و میوه های حاوی ویتامین های محلول در چربی و کاروتنوئیدها، خودشان چربی برای افزایش جذب ندارند. مانند گوجه فرنگی، هویج، هندوانه و... . پس بدون حضور چربی های مفید، مقدار زیادی از مواد مغذی این میوه ها و سبزیجات دفع می شود. بنابراین، بهتر است که به وعده های غذایی و سالادهای خود مقداری روغن حاوی چربی های غیر اشباع مانند روغن آووکادو و روغن زیتون اضافه کنید. در یک مطالعه کوچک نیز، ثابت شده است که افزودن روغن آووکادو به سالاد، مقدار جذب آنتی اکسیدان های کاروتنوئید را تا 17 برابر بیشتر می کند.
روغن آووکادو می تواند باعث کاهش درد و سفتی مفاصل در بیماری های آرتریت و آرتروز شود. آرتریت یک بیماری شایع مفصلی با التهابات دردناک است. آرتروز نیز نوعی آرتریت است که باعث تجزیه غضروف در مفاصل می شود. روغن آووکادو با اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دردهای مفصلی را تسکین می دهد. بر اساس تحقیقات، ترکیب روغن آووکادو با عصاره ها و روغن های تسکین دهنده دیگر مانند روغن سویا، روغن بادام و... می تواند برای افراد مبتلا به بیماری های مفصلی مفید و تسکین دهنده باشد.
نوبتی هم باشد، نوبت آنتی اکسیدان های روغن آووکادو است. روغن آووکادو منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها، توکروفرول ها (اشکال مختلف ویتامین E) و استرول های گیاهی است. همانطور که می دانید؛ مصرف آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با خطر ترکیبات ناپایدار رادیکال های آزاد بسیار ضروری هستند. زیرا وجود رادیکال های آزاد در بدن، منجر به استرس اکسیداتیو یا تخریب سلولی می شود. این شرایط به مرور زمان بیماری های قلبی، دیابت نوع 2، سرطان ها و... را به وجود می آورد. در حالی که با یک راه حل آسان، یعنی مصرف رژیم غذایی و محصولات حاوی آنتی اکسیدان ها می تواند رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از آسیب های آن ها جلوگیری کند. پس اضافه کردن روغن آووکادو به سبد غذایی و مراقبتی خود را فراموش نکنید.
آیا روغن آووکادو خوراکی است؟ بله؛ روغن آووکادو یکی از بهترین و ایمن ترین روغن های گیاهی برای آشپزی است. این روغن را می توانید به راحتی و به روش های گواناگون به رژیم غذایی خود اضافه کنید. زیرا هم می توان از روغن آووکادو به صورت سرد در سالاد ها و دیگر غذاها استفاده کرد؛ هم در دماهای بسیار بالا. زیرا روغن آووکادو بسیار پایدار است و اسیدهای چرب و مواد مغذی آن تا دمای 271 درجه سانتی گراد تجزیه نمی شوند. این روغن همه کاره و راحت را می توانید در انواع مواد غذایی زیر استفاده کنید:
-
اسموتی ها
-
نوشیدنی ها
-
سالادها
-
سس ها
-
روغن پخت و پز
-
تفت دادن و سرخ کردن
-
کباب کردن
-
انواع سوپ
-
و...
روغن آووکادو را می توان در منزل، به دو روش حرارتی و خشک کردن تهیه کرد.
مراحل تهیه روغن آووکادو در منزل با روش حرارتی:
-
آووکادو ها به خوبی شسته و خشک کنید.
-
پوست و هسته آووکادو را جدا کنید و گوشت ان را به کمک میکسر، له کنید.
-
وقتی گوشت اووکادو مانند خمیر یکدست شد؛ آن را داخل یک قابلمه بریزید.
-
قابلمه را روی شعله متوسط بگذاید تا اووکادوها بپزند.
-
هر 4،5 دقیقه محتویات قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد.
-
وقتی آووکادوها جوش بیایند، می بینید که روغن آن کم کم ظاهر می شود.
-
پختن و هم زدن را تا زمانی که رنگ آووکادو ها به سبزه تیره یا قهوه ای تغییر کند؛ ادامه دهید. حواستان باشد که آووکادوها نسوزند.
-
در مرحله آخر، محتویات قابلمه را داخل یک پارچه تمیز و توری مانند ریخته و آنقدر فشار دهید تا روغن آن جدا شود.
-
روغن به دست آمده را داخل یک بطری شیشه اس تیره رگ ریخته و در محلی خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید.
-
شما می توانید روغن پوست آووکاروها را نیز به وسیله یک دستگاه پرس (دستگاه های پرس خانگی آب مرکبات گیری و آب انارگیری) بگیرید.
مراحل تهیه روغن آووکادو در منزل با روش خشک کردن:
روش خشک کردن هم به همین صورت است. فقط به جای پختن آووکادو ها روی حرارت، آن ها را پس از خمیر کردن، درون سینی ریخته و خشک می کنیم. سپس، آن را درون یک پارچه صافی ریخته و روغن آن را با فشار دادن می گیریم.
نگهداری از روغن های گیاهی و افزایش عمر مفید آن ها، یک مسئله مهم و ضروری است. زیرا روغن های ارگانیک، فاقد مواد نگهدارنده هستند و باید برای نگهداری آن ها دقت کافی را داشته باشید.
-
روغن های گیاهی و ارگانیک را در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی مرغوب و تیره نگه دارید.
-
روغن را در معرض هوا قرار ندهید و به محض استفاده از روغن، درب بطری آن را محکم کنید.
-
بطری روغن را در دمای متعادل رو به خنک (نه گرم و نه سرد) و دور از نور قرار دهید.
-
از ریختن آب یا هر گونه ماده دیگری درون روغن خودداری کنید.
روغن آووکادو برای عموم مردم بی خطر محسوب می شود. اما کسانی که به میوه آووکادو حساسیت دارند؛ نباید از روغن آووکادو و دیگر محصولات حاوی اووکادو استفاده کنند. نکته مهم دیگر، مصرف متعادل و به اندازه این روغن است. روغن آووکادو یک محتوای چربی است و باید به درستی و به اندازه مصرف شود.
روغن آووکادو ویژگی های تغذیه ای فوق العاده ای دارد. به همین دلیل، در سال های اخیر علاقه مندان به مصرف روغن آووکادو بیشتر شده است. این روغن همه کاره، خوشمزه و بسیار مقوی است و استفاده آسانی نیز دارد. روغن آووکادو حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع تک و چندگانه، آنتی اکسیدان های فراوان، ویتامین ها و بسیاری مواد مغذی دیگر است که برای حفظ سلامت پوست، مو، قلب، چشم، مفاصل و... مفید خواهد بود. شما می توانید از این روغن به راحتی در انواع غذاها و خوراکی ها یا به صورت موضعی استفاده کنید. برای دریافت هر گونه مشاوره درباره انواع روغن ها و محصولات ارگانیک، از طریق اطلاعات موجود در صفحه «تماس با ما» با کارشناسان برتر ارگانیک در تماس باشید.
1. روغن آووکادو برای چی خوبه؟
روغن آووکادو برای بهبود و حفظ سلامت قلب، پوست، مو، مفاصل و چشم بسیار مفید هستند. شما می توانید از این روغن به راحتی در انواع غذاها و خوراکی ها یا به صورت موضعی استفاده کنید.
2. طریقه مصرف روغن آووکادو برای پوست چگونه است؟
جهت مطرف روغن آووکادو برای پوست می توانید به صورت مستقیم در اخرین مرحله روتین پوستی و بعد از حمام استفاده کنید. همچنین می توانید چند قطره از آن را درون محصولات پوستی یا ماسک های خانگی نیز بریزید. برای ماساژ صورت و بدن نیز می توان از این روغن استفاده کرد.
3. روغن آووکادو برای پخت و پز مناسب است؟
بله؛ روغن آووکادو یکی از بهترین و ایمن ترین روغن های گیاهی برای آشپزی است. این روغن را می توانید به راحتی و به روش های گواناگون به رژیم غذایی خود اضافه کنید. زیرا هم می توان از روغن آووکادو به صورت سرد در سالاد ها و دیگر غذاها استفاده کرد؛ هم در دماهای بسیار بالا. زیرا روغن آووکادو بسیار پایدار است و اسیدهای چرب و مواد مغذی آن تا دمای 271 درجه سانتی گراد تجزیه نمی شوند.
4. طبع روغن آووکادو چیست؟
روغن آووکادو طبع گرمی دارد.
5. چگونه روغن آووکادو بگیریم؟
روغن آووکادو را می توان در منزل، به دو روش حرارتی و خشک کردن تهیه کرد. در این مقاله، هر دو روش را توضیح داده ایم.
https://www.healthline.com/nutrition/9-avocado-oil-benefits#TOC_TITLE_HDR_2
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6600360/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5577766/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3664913/
https://www.health.com/avocado-oil-benefits-7644388